Termékek Menü
0

Call of Duty Infinite Warfare Legacy Edition PS4

Call of Duty Infinite Warfare Legacy Edition PS4 Katt rá a felnagyításhoz
EAN/SKU: 5030917197246
Cikkszám: 87857EM
Gyártó: ACTIVISION
Elérhetőség: Most nincs raktáron
Leírás és Paraméterek

A világméretű konfliktusok után az egyik legnépszerűbb FPS-sorozat még nagyobb léptékű, az egész naprendszert átfogó háborút varázsol a képernyőnkre a Call of Duty: Infinite Warfare PC, PS4 és Xbox One kiadásaiban. A Föld ellen forduló kolóniákkal Reyes százados, az elit pilótából a Retribution hadihajó parancsnokává avanzsáló katona szerepében vehetjük fel a harcot, ami nem csal a sztoriközpontú, pörgős és látványos Call of Duty-stílushoz tér vissza. A fő missziók között általad választott sorrendben teljesíthető, játékbeli bónuszokat jelentő mellékküldetéseket teljesíthetsz, hanem egy szabadon irányítható vadász is bekerül az eszköztáradba.

A többjátékos módban még több választási lehetőséged lesz, hogy összeállítsd karaktered felszerelését az új Rig rendszer segítségével, ahogy a visszatérő klasszikusok mellett rengeteg új fegyver, képesség és kütyü vár. A kooperatív élmények rajongóinak pedig egy még őrültebb zombis kampány várja a Zombies is Spaceland módban, amiben még David Hasselhoff is feltűnik a DJ szerepében.

A Legacy és Legacy Pro kiadásokban az Infinity Ward klasszikusa, a Call of Duty 4: Modern Warfare felújított kiadását is megtalálod, a mai napig emlékezetes kampány modern grafikai színvonalhoz igazított változatával és a többjátékos móddal, ami a megjelenéskor 10 ismert pályát tartalmaz majd, a kínálat pedig a rajt után bővül tovább.


Hasonló termékek

Cikkszám: 87421EN
Gyártó: ACTIVISION
Most nincs raktáron
Cikkszám: 87423EN
Gyártó: ACTIVISION
Most nincs raktáron
Cikkszám: 72914EU
Gyártó: BLIZZARD
Most nincs raktáron